Bitfactory wint met ’Ik zoek baas’ de Website van het Jaar verkiezing

nov 27, 2017

De website van het jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.

Op donderdag 23 november was de beste website van het jaar Award 2017. In de categorie ‘goede doelen’ heeft www.ikzoekbaas.nl de beste website van het jaar gewonnen. Deze website heeft Bitfactory gemaakt. Zij mogen zich dus ook winnaar van de beste website van het jaar noemen.

“BITFACTORY zijn de makers achter de gewonnen website”

Winnaar van de beste website van het jaar 2017
De genomineerde kandidaat ikzoekbaas is geselecteerd in de categorie ‘goede doelen’. Ikzoekbaas zet zich in voor de dieren, geven deze onderdak en verzorgen ze. 

Jaarlijks vangt de Dierenbescherming zo’n 25.000 dieren op in haar asielen. Sommige zijn ziek of zwervend aangetroffen, gedumpt of kunnen niet langer door hun eigenaar verzorgd worden. Bij de Dierenbescherming krijgen ze de opvang en zorg die ze verdienen. En daarbij hebben ze de steun van mensen nodig. Een goede website is dus een must!  

BITFACTORY, de makers achter de beste website van het jaar
Samen kansen zien is wat ons verbindt met onze klanten. De beste online ervaringen creëren is wat ons drijft. Bitfactory realiseert websoftware en websites met een sterke focus op ‘die mensen aan de andere kant van het scherm’. De eindgebruiker. Jouw doelgroep.

Onze coders, creatieven en strategen bouwen samen met jou aan geavanceerde en innovatieve online oplossingen met impact. Kom eens langs in onze ‘factory’ en vertel ons wat jou en jouw business drijft. Wellicht maken we samen morgen waar.

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven over wat invint bezighoudt?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief.

Wil je hier meer over weten?