Bitfactory klimt naar de top

apr 10, 2020

Goed nieuws! Bitfactory, het bedrijf waar wij vanaf 2017 al in investeren is op een gedeelde eerste plek geëindigd van de Emerce top 100.  Wij van INVINT zijn trots dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren om ze naar deze positie te krijgen.  De Emerce 100 is een jaarlijkse uitgave van Emerce waarin ze weergeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Waar Bitfactory vorig jaar pas voor het eerst op de lijst stond, behoren zij nu dankzij deze titel tot de beste E-business bedrijven van Nederland.

De Emerce 100 is een onafhankelijk onderzoek, waarbij dit jaar maar liefst 868 bedrijven, 40 procent meer dan vorig jaar, worden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivaction uitgevoerd onder ruim 90.000 lezers van Emerce.

Dat het creatieve software development bureau Bitfactory binnen een jaar zo’n grote stap heeft gemaakt, is geen verrassing. 20 jaar lang ontwikkelen ze zich al en helpen ze hun klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. Ze blijven continu betrokken en bieden hun klanten een super-service, waarbij ze snel kunnen schakelen.  Net als de afgelopen 3 jaar zullen wij als investeerder ook de komende jaren Bitfactory blijven coachen en ondersteunen om deze stijgende lijn door te zetten

 


Website Bitfactory
LinkedIn pagina Bitfactory

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?