INVINT Capital

WE BUILD TECHNOLOGY COMPANIES, the Dutch way

INVINT Capital, waarbij we investeren in technologiebedrijven en deze ondernemingen met onze ervaring en tools helpen te groeien. Impact maken en met passie en plezier groei bij deze technologiebedrijven te realiseren.

Investeren

Ondernemen betekent soms dat er extra geld nodig is. Wij investeren mee. Geld om snéller te gaan. Wij brengen eigen geld in en  bezitten aandelen. Zo doen we écht mee en zijn we committed aan het bedrijf. Het voelt als een stukje van ons. We vieren de overwinningen mee en delen in de pijn. Op de stoel van de ondernemer of de directie gaan wij nooit zitten. Wel nemen we een zetel in de Raad van Advies.

Coachen

Onze ervaring staat tot je beschikking. Wij hadden successen en maakten fouten: profiteer ervan. Bij ons de nadruk ligt op het sámen ondernemen. Onze rol is coachend. We werken vanuit een enorme berg ervaring, want grote stappen nemen en een groei van betekenis doormaken, dat hebben we al eerder gedaan. Bovendien zetten we ons netwerk voor je in. We coachen de ondernemer en/of het managementteam en helpen hen hun doelen te realiseren.

100-Stappenplan

Om van 1 naar 10 miljoen te gaan, begin je met stap één. Een duidelijke richtingaanwijzer naar de gewenste groei. Ga niet zelf zitten puzzelen. Gebruik wat al gedaan is. Door ons bijvoorbeeld. Wij hebben onze kennis en ervaring tot een 100-stappenplan gemaakt. Wie slim is maakt gebruik van dit plan als duidelijke richtingaanwijzer naar de gewenste groei. Begin met stap één.

Dashboard

Een piloot kan ook niet zonder dashboard; meten is weten. Wij brengen de performance van de organisatie overzichtelijk in kaart. Of je nu ondernemer bent, aandeelhouder, of iemand die veel bedrijven in de gaten houdt; inzicht in een aantal waarden en factoren die van invloed zijn op een bedrijf is cruciaal. In ons grafisch overzichtelijke Dashboard is alles piekfijn te beoordelen. Inzicht door overzicht.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In het kort onze missie:

Impact maken door met passie en daadkracht te ondernemen

Portefeuille

CM.com

Mobiele Communicatie- en betaaloplossingen

CM.com is een full-servicecommunicatieprovider wat het leven gemakkelijker, veiliger en mooier wilt maken door mensen via een efficiëntere en klantvriendelijkere manier met elkaar in contact te brengen. Waar CM.com dat in 1999 begonnen is als een sms-dienstverlener, bieden ze deze verbinding nu via interactieve voice oplossingen, messaging kanalen, een customer data platform en Europa’s meest innovatieve betaalmethode. 

Start bedrijf 1999
Start participatie
2019
Aantal medewerkers ca 250
www.cm.com

Datri

Connecting Companies

Datri verbindt klantlocaties met klantlocaties, klantlocaties met datacenters en klantlocaties met de Cloud op basis van besloten datanetwerken. Vanuit een carrier neutraal oogpunt wordt er voor het verbinden van de locaties gebruik gemaakt van de beste, meest kosten efficiënte infrastructuur die er op een locatie mogelijk is. Tevens biedt Datri een scala aan mobiele dataoplossingen die de groeiende mobiele connectiviteitsbehoefte in vullen.

Start bedrijf 2016
Start participatie
 2016
Aantal medewerkers ca 10
www.datri.nl

Axoft

IT & Telecom dienstverlener

Axoft is de ICT en Telecom dienstverlener van Rotterdam – Rijnmond. Axoft levert sinds 1994 ICT en Telecom diensten aan duizenden bedrijven. Axoft heeft jarenlange ervaring en biedt betrouwbare grote merken (KPN, Microsoft, VMware, Cisco) persoonlijke en flexibele service. Axoft heeft vestigingen in Rotterdam, Schiedam en Ridderkerk. De klantgerichte service wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week op een professionele wijze verleend.

Start bedrijf 1994
Start participatie 
1994
Aantal medewerkers
 ca 55
www.axoft.nl

Clay

Cloud locking solutions

De Clay technologie zorgt ervoor dat je een deur met je telefoon kunt openen. Of je er nu daadwerkelijk voor staat, of aan de andere kant van de wereld bent, de Clay app geeft toegang. In goed Nederlands: Clay levert cloud locking solutions. Het is een zeer innovatief Internet of Things bedrijf. Ze leveren oplossingen voor zowel bedrijfsleven, hotelketens als de zorg en voor onder andere retail en co-working spaces. In de toekomst komen hier waarschijnlijk de smarthouses van consumenten bij. Wereldwijd is Clay in 90 landen actief samen met hun belangrijkste partner Salto en met Regus, Spaces en Prosegur.

Start bedrijf 2012
Start participatie 
2012
Aantal medewerkers ca 50
www.my-clay.com

Verkocht in 2017

Bitfactory

Applications people love

Bitfactory is een software bedrijf dat applicaties bouwt, zoals ze zelf zeggen: waar je blij van wordt. Het kunnen commerciële applicaties zijn zoals websites en bijbehorende apps, en ook hele backend systemen. Business gaat immers steeds meer online, dus de processen kunnen maar beter geautomatiseerd en gekoppeld zijn. Het Rotterdamse bedrijf telt vijfentwintig medewerkers en een goede naamsbekendheid. In 2006 is het ontstaan uit het samengaan van twee kleinere webbedrijven. Van daaruit is Bitfactory gaan groeien en bedient nu mooie klanten zoals NOS, Quooker, Gemeente Rotterdam en Peterson & Control Union.

Start bedrijf 2000
Start participatie 2017
Aantal medewerkers ca 30
www.bitfactory.nl

Snel Internet

Online hosting

Snel Internet Services B.V. (Snel IS) biedt betrouwbare webhosting. Snel IS werkt momenteel met het label Snelserver.com en zal dit in de toekomst uitbreiden met onder andere SnelVPS.com. Snelserver is 100% geautomatiseerd, waardoor de klant binnen enkele minuten gebruik kan maken van VPS of een server. Snelserver werkt met een professioneel team en biedt Live Sale en Support hulp met een superieure kwaliteit.

Start bedrijf 2011
Start participatie
 2011
Aantal medewerkers ca 10
www.snelserver.com

Verkocht in 2015

Abonneman

E-Commerce

Verkocht 

Smmart B.V.

Web & design

Smmart B.V.
Start bedrijf
 2000
Start participatie 
2006
Aantal medewerkers ca 10
www.smmart.nl

Verkocht in 2010

Qweb

Born to host

Qweb Internet Services B.V. is een zakelijke en commerciële hosting provider actief in de Benelux. Qweb biedt sinds het jaar 2000 professionele hosting en is gespecialiseerd in professionele oplossingen zoals Magento webshops, WordPress en Drupal. Qweb maakt gebruik van meerdere datacenters, heeft een goed bereikbare helpdesk en levert indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week dienstverlening.

Start bedrijf 1996
Start participatie
 2006
Aantal medewerkers ca 10
www.qweb.nl 

Verkocht in 2015