Clay opent wereldwijd deuren voor Regus

dec 15, 2016

Shared spaces, daarin is Regus wereldleider. Kantoorruimte inclusief alle services die daarbij horen: van een internetverbinding en kopieerpapier tot de verhuur van vergaderkamers. En een goede kop koffie natuurlijk.

Regus verhuurt wereldwijd duizenden kantoren, inclusief het Nederlandse Spaces, dat ze gekocht hebben. Toegangscontrole is een groot en belangrijk onderwerp. Met honderdduizenden klanten en mensen die binnenkomen in al die honderden kantoren, kan je je voorstellen dat dit een ingewikkeld en kostbaar proces is.

Clay heeft van Regus de opdracht gekregen om in al haar gebouwen de toegang te regelen. Speciaal voor Regus ontwikkelt Clay de software voor de Regus App. Hiermee kan je als kantoorbezoeker de deur openen, maar ook gebruik maken van centraal geregelde faciliteiten zoals vergaderkamers en kopieerapparaten. Je kan er zelfs koffie mee halen. Het project zal enkele jaren duren.

Kijk eens op
www.regus.com
www.my-clay.com

Wij hebben sinds 2012 een belang in Clay Solutions B.V. en ondersteunen het bedrijf en de directie als actieve coach. We helpen Clay groeien.

“We keep growing and expanding in many international markets, and Clay has proven to be the right partner that supports us to scale globally.”

Andre Sharpe – Chief Information Officer
Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?