CM.com beleeft beursdebuut

apr 14, 2020

21 februari verscheen op de schermen van de beurs in Amsterdam; CMCOM,  dit was het bewijs dat CM.com na 21 jaar uitgegroeid is tot een beursgenoteerd bedrijf. Dutch Star Companies One, een investeringsverhikel waar vermogende ondernemers samenkomen om hun kennis, kunde en kapitaal te bundelen, heeft bijgedragen aan de succesvolle beursgang van CM.com. Dutch Star Companies One, waar Invint een klein onderdeel van is, steekt miljoenen euro’s in CM.com, in ruil voor ongeveer een derde van de aandelen.

Wat in 1999 allemaal begon met een door CM.com ontwikkelde software, waarbij ze een sms’je vanaf een Nokia naar groepen konden sturen, is CM.com nu geëvolueerd van een sms-dienstverlener naar een full-service communicatieprovider waarbij ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om mensen met elkaar in contact te brengen. Deze verbinding bieden ze door messaging kanalen, een customer data platform, interactieve voice oplossingen en Europa’s meest innovatieve betaalmethoden.

CM.com zal de komende jaren op zoek gaan naar innovatieve manieren om mensen met elkaar in contact te brengen. Met de fusie is het plan dat de technologieonderneming daarbij een jaarlijkse omzetstijging van 30 procent zal behalen. Invint zal als passieve investeerder CM.com nauwlettend volgen.

 

Start bedrijf 1999
Start participatie 2019
Aantal medewerkers ca 250


 

Website CM.com
LinkedIn pagina CM.com

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?