Dare, and do: we startten met twee nieuwe pre-participaties

jun 22, 2017

Pre-participaties, wat zijn dat nu weer? Wij noemen het ook wel wennen aan elkaar. Een participatie in je bedrijf, door ons bijvoorbeeld, is niet zomaar iets.

Iemand komt je helpen, maar het kan soms voelen als bemoeien. Je moet het wel dus echt wíllen. En dat weet je pas goed als je het hebt ervaren. Ook moet het op het persoonlijke vlak goed zitten, je gaat immers intensief samenwerken. Zaken doen is mensenwerk; zonder persoonlijke klik wordt het niks.

Daarom hebben wij het pre-participatie traject bedacht. Vier maanden samenwerken en als directie door ons gecoacht worden, tegen een kleine vergoeding. Een periode waarin we voorzichtig beginnen met de honderd stappen van het invint 100-Stappenplan – ons plan om te groeien. Ook werken we aan de skills van de directie en de medewerkers.

Wij zijn in die vier maanden alleen nog geen participant met aandelen. Wél hebben we de intentie om na die tijd in te stappen als participant.

Op die manier ontstaat een luwe gewenningsperiode waarin we toch al wel het uiteindelijke doel voor ogen hebben: de onderneming laten groeien. In de afgelopen maanden zijn we met twee pre-participaties gestart. Als alles goed loopt, verschijnen er in de komende tijd dus nieuwe – volledige – participaties op deze website.

In het kader van dare, and do: we verkochten onze participatie in Clay

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?