Youfone neemt een belang in Datri

jul 27, 2020

Rotterdamse telecomprovider Youfone heeft een belang genomen in Datri, het bedrijf dat geavanceerde technologie eenvoudig en toegankelijk maakt voor bedrijven. Hiermee wil Youfone haar diensten in de zakelijk markt introduceren.

Youfone is een onafhankelijke telecomprovider, sinds 2008. Bij Youfone bedenken en ontwikkelen ze innovatieve producten en slimme diensten. Zo kunnen ze scherp geprijsde abonnementen aanbieden voor Alles-In-1 en Sim Only. Datri is een onafhankelijke telecomdienstverlener gericht op de zakelijke markt, opgericht in 2016. Hun doel is om geavanceerde technologie eenvoudig en toegankelijk te maken voor bedrijven. Door diepgaande kennis van de producten en diensten bieden ze de meest innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van connectiviteit, mobiliteit en veiligheid.

De samenwerking met Youfone ziet Datri als een perfect voorbeeld van een hoogwaardige, innovatieve samenwerking die waarde toevoegt voor hun businesspartners en de zakelijke eindklanten. Door de samenwerking met Youfone krijgt Datri toegang tot hun volwaardige IT-platform waarmee het mogelijk wordt om te automatiseren. Hierdoor kunnen ze echt verschil gaan maken in de zakelijke telecommarkt en de klant vele voordelen bieden. Net als de afgelopen jaren zal Invint als investeerder ook de komende jaren Datri met trots ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling.

 

Start bedrijf 2016
Start participatie 2016
Aantal medewerkers ca 10


 

Website Datri
LinkedIn pagina Datri

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?