INVINT Dreams

Life is all about making Dreams come True, the Dutch way

Bij INVINT geloven we dat het nastreven en realiseren van dromen belangrijk is. Dromen die afhankelijk van persoon en situatie heel verschillend kunnen zijn. Sommige mensen dromen van grote huizen, mooie auto’s of beroemd worden. Andere dromen over de basiszaken in het leven zoals gezondheid, genoeg te eten of een dak boven je hoofd.

Bij INVINT helpen we dagelijks ondernemers met het realiseren van hun droom, een groter en succesvol bedrijf. Hiernaast willen we betrokken zijn bij de maatschappij en ons ook inzetten voor mensen die andere dromen hebben. Omdat ze het echt nodig hebben of omdat ze iets nastreven waar ze eenvoudig wat hulp bij kunnen gebruiken.

In het kort onze missie:

Impact maken door met passie en daadkracht te ondernemen

Onze dreams

Isabelle naar OS 2022 in Bejing

Isabelle Hanssen heeft een droom, meedoen of misschien beter, een medaille winnen, op de olympische spelen van Bejing in 2022. INVINT sponsort Isabelle sinds 2016.

Lees verder op isabellehanssen.com

Africa Art Project

De in Polen woonachtige, Nederlandse kunstenaar Adrian Kuipers maakte al een groot aantal reizen naar Afrika en legde daarbij met foto, muziek, dans etc. bijzondere zaken vast. INVINT helpt Adrian zijn droom te realiseren.

Lees verder op adriankuipers.com