Bij INVINT geloven we dat het nastreven en realiseren van dromen belangrijk is. Dromen die afhankelijk van persoon en situatie heel verschillend kunnen zijn. Sommige mensen dromen van grote huizen, mooie auto’s of beroemd worden. Andere dromen over de basiszaken in het leven zoals gezondheid, genoeg te eten of een dak boven je hoofd.

Bij INVINT helpen we dagelijks ondernemers met het realiseren van hun droom, een groter en succesvol bedrijf. Hiernaast willen we betrokken zijn bij de maatschappij en ons ook inzetten voor mensen die andere dromen hebben. Omdat ze het echt nodig hebben of omdat ze iets nastreven waar ze eenvoudig wat hulp bij kunnen gebruiken.

Zaken doen, plezier maken en goed doen horen bij elkaar!

Onze impact projecten

Isabelle naar OS 2022 in Bejing

Isaballe Hanssen is een Nederlandse freestyleskiester, gespecialiseerd op het onderdeel halfpipe

Isabelle heeft een droom, meedoen of misschien beter, een medaille winnen, op de olympische spelen van Bejing in 2022. INVINT sponsort Isabelle sinds 2016. 

Lees verder op isabellehanssen.com

So Good To Wear 

Met hun no nonsense mentaliteit kregen ze het voor elkaar een aantal cashmere bokken en geiten vanuit Australië naar Nepal te exporteren, ze ter plekke te kruisen met een ras wat kan overleven op grote hoogte, resultaat: een nieuw ras met een topkwaliteit cashmere. INVINT is sinds 2021 betrokken bij So Good To Wear.

Lees verder op https://sogoodtowear.com/nl/

Africa Art Project

De in Polen woonachtige, Nederlandse kunstenaar Adrian Kuipers maakte al een groot aantal reizen naar Afrika en legde daarbij met foto, muziek, dans etc. bijzondere zaken vast.
INVINT helpt Adrian zijn droom te realiseren.

Lees verder op adriankuipers.com

teamnxt.org

Nxt ondersteunt bedrijven in de Metropoolregio. Door bedrijven en initiatieven te selecteren en deze te ondersteunen op het gebied van visie, toegang tot (semi) overheid, de community en ondernemersexpertise. het verbinden van mensen, mensen meenemen in de visie van Nxt en de visie uitdragen naar de community.  INVINT is al vanaf het ontstaan in 2020 betrokken bij Nxt. 

Lees verder op teamnxt.org