Ons Intranet

Over INVINT

Ben je nieuw bij INVINT?

Als je nieuw bent bij INVINT is het natuurlijk belangrijk dat je zo veel mogelijk komt te weten over waar we voor staan, wat onze missie is, waar we samen aan werken maar ook voor wie we dat gedaan hebben, voor wie we dat nu doen en hoe we dingen doen. Bij INVINT geloven we in eenvoud en in zelfstandigheid. Dus ook hier verwachten we dat je jezelf gaat inlezen en met vragen komt. Om je een klein beetje te helpen stellen wij de volgende stappen voor om te zorgen dat je snel ingewerkt bent:

 

  1. ds
  2. dsd
  3. s
  •  

Zakelijk Nederland verbonden voor een eerlijke prijs door Youfone Zakelijk

Youfone is in januari 2021 gestart met het aanbieden van een uitgebreide keuze aan sim only abonnementen voor de zakelijke telecommarkt. Ze bieden de zakelijke markt bestaande diensten, maar aangevuld met unieke zakelijke kenmerken. Een belangrijke schakel in de propositie van Youfone Zakelijk is het samenwerken met lokale business partners, de focus ligt hierbij op eenvoud, gemak en flexibiliteit.

Winst Isabelle Hanssen European Cup in Laax

“Het ging best goed en het was ook echt een leuke wedstrijd om aan mee te doen”, Aldus professioneel Freestyle skiër Isabelle Hanssen na afloop van de European Cup in Laax. “Daarbij was het ook goed georganiseerd, was het mooi weer en was iedereen vrolijk en was het daardoor ook gezellig.” Zondag 28 maart won Isabelle de European Cup in Laax. Dit was een ruime week na haar goede optreden bij de World Cup in Aspen.

Youfone neemt een belang in Datri

Rotterdamse telecomprovider Youfone heeft een belang genomen in Datri, het bedrijf dat geavanceerde technologie eenvoudig en toegankelijk maakt voor bedrijven. Hiermee wil Youfone haar diensten in de zakelijk markt introduceren.

Hospitality & AI komen samen in Please ask m

Eind 2019 is Invint de samenwerking aangegaan met Please ask m. Please ask m heeft een product ontwikkeld genaamd ‘m’ wat in 2019 ontwikkeld is als prototype door Postillion Hotels. m is op dit moment volledig in werking bij 7 hotels en wordt continu verbeterd, getest en doorontwikkeld.

CM.com beleeft beursdebuut

21 februari verscheen op de schermen van de beurs in Amsterdam; CMCOM, dit was het bewijs dat CM.com na 21 jaar uitgegroeid is tot een beursgenoteerd bedrijf. Dutch Star Companies One, een investeringsverhikel waarbij vermogende ondernemers samenkomen om met hun kennis, kunde en kapitaal iets toe te voegen, heeft bijgedragen aan het succes bij een nieuwe poging tot de beursgang. Dutch Star Companies One, waar Invint een klein onderdeel van is, steekt miljoenen euro’s in CM.com, in ruil voor ongeveer een derde van de aandelen.

Bitfactory klimt naar de top

Goed nieuws voor Bitfactory! In deze bewogen tijd is het ze gelukt om op een gedeelde eerste plaats te eindigen van de Emerce 100, een jaarlijkse uitgave van Emerce waarin ze weergeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Waar Bitfactory vorig jaar pas voor het eerst op de lijst stond, behoren zij nu dankzij deze titel tot de beste E-business bedrijven van Nederland.

Axoft IT & Telecom BV en Avensus bieden gratis tablets aan voor Ouderenzorg

De Corona crisis raakt iedereen. Afstand houden is het advies en fysiek menselijk contact moet worden vermeden. Dit raakt mensen in verzorgings- en verpleeghuizen extra hard; zij mogen geen bezoek ontvangen.

Nieuwe CEO voor Axoft

In 1994 heeft Xander Heijman als toenmalig eigenaar het innovatieve IT-bedrijf Axoft opgericht. In 2010 werd een volgende belangrijke stap gezet. In dat jaar werd Axoft Telecom namelijk opgericht, met Jan Pieter de Ruiter als Algemeen Directeur.

Succesvol worden = vallen, opstaan en doorgaan

Ondernemen en topsport: eerst veel oefenen, vallen en weer opstaan, voordat je succes hebt.

Bitfactory in de Emerce top 100

INVINT investeert in bedrijven en in vastgoed. Zo investeerden we een periode terug in 2 panden in het centrum van Rotterdam. In de enorm opkomende wijk het “Wijnhavenkwartier”.

De plannen voor 2020

Plan

2019 was een relatief rustig jaar waarin we onze bestaande …

Doelstellingen

Onze doelstellingen voor 2020 vertaal in KPI’s zijn:

 

Impact maken door met passie en daadkracht te ondernemen