onze portefeuille

Invint investeert sinds 1993 in bedrijven in diverse branches en verschillende groottes. Uitgangspunt is de wil en mogelijkheden om er gezamenlijk een fantastisch bedrijf van te maken waar iedereen trots op kan zijn.

Dit zijn wij

  • work hard
  • make fun
  • think big
  • do good
  • cut the crap

BonHopi

Vastgoed op de Antillen

We houden van de Antillen en vinden het leuk om daar vastgoed te hebben en deze steeds beter te maken, ook voor ondernemers die er goed en heerlijk kunnen werken.

Het is onze missie om binnen een aantal jaar een aantal woningen op de Antillen te hebben die in de hogere prijsklasse liggen en perfect geschikt zijn voor ondernemers om er te kunnen werken en genieten met hun familie.

Start bedrijf 2022
Start participatie
2022
Aantal medewerkers
 nvt

https://www.invint.nl 

 

Seabass

Sustainable Kinder modemerk

Een modemerk dat UV-beschermende zwemkleding maakt van recycled plastic uit de oceaan met een fairtrade productie. Naast een hoogwaardige en stijlvolle collectie, ontfermt Seabass zich over bescherming van de huid tegen UV en een duurzame en fairtrade productie van kleding.

Een merk van Nederlandse bodem, met inmiddels klanten in Parijs tot aan Beverly Hills.

Start bedrijf 2019
Start participatie
2022
Aantal medewerkers
 ca 10

https://seabass-official.com/nl/

 

Junea 

Energize your day

Junea zorgt dat de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken op iedere locatie toegankelijk wordt. Zodat iedereen altijd voldoende energie heeft om het maximale uit zijn of haar dag te halen.

Junea houdt er naar eigen zeggen van om mensen blij te maken met ideeën en oplossingen. Dit op eigen(wijze) manier.

Start bedrijf 2021
Start participatie
2022
Aantal medewerkers
ca 20

https://junea.nl

 

So Good To Wear

Duurzaam cashmere

Bij So Good To Wear geloven ze dat eerlijke handgemaakte producten de toekomst zijn. Het laat exclusiviteit tot leven komen en zorgt voor een persoonlijke touch in ieder product. Alle items zijn handgemaakt, met het oog voor detail. In een duurzame breifabriek in Nepal, maken getalenteerde lokale specialisten hoogwaardige cashmere tot onze unieke designs. Ze gebruiken traditionele weeftechnieken uit Nepal.

Cabka N.V.

Recycled pallets and containers

Recycling maakt al meer dan 25 jaar deel uit van het DNA van Cabka, maar voor het bedrijf was dat slechts het begin. Vandaag transformeren ze niet alleen plastic, ze transformeren de processen van de toeleveringsketens van de klanten en optimaliseren deze voor meer efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Cabka is er trots op dat zij de thuisbasis zijn van een bedrijfsfamilie met meer dan 150 jaar ervaring in innovatie en slim design.

Builders Ventures B.V.

Building the future of work & living

Builders is een startup studio. en gaat in de komende 7 jaar 6 startups helpen en ontwikkelen in het gebied co-working en co-living. Builders heeft al jaren ervaring in het bouwen, helpen en groeien van software startups. Het team van Builders helpt start ups en bedrijven met alles wat hier nodig is, dit gaat van operationeel advies en input tot branding, van investering met kapitaal tot product management.

 

Start bedrijf 2018
Start participatie
2022
Aantal medewerkers
 ca 10 + 50 locals

https://sogoodtowear.com/nl/

 

Start bedrijf 1994
Start participatie
2022
Aantal medewerkers
 ca 700

https://www.cabka.com/nl-nl

Gefuseerd met Dutch Star II

 

Start bedrijf 2015
Start participatie
2022
Aantal medewerkers ca 25

https://builders.studio

 

Dutch Star Companies II 

S.P.A.C.

Dutch Star Companies ONE II, is het vervolg van het succesvolle Dutch Star Companies I. Deze SPAC is een investeringsverhikel waar vermogende ondernemers samenkomen om hun kennis, kunde en kapitaal te bundelen. Het bedrijf is op 19 november 2020 naar de Amsterdamse beurs gegaan en is op dit moment aan het zoek naar een geschikte fusie kandidaat.

Axoft IT & Telecom B.V.

IT & Telecom dienstverlener

Axoft is de ICT en Telecom dienstverlener van Rotterdam – Rijnmond. Axoft levert sinds 1994 ICT en Telecom diensten aan duizenden bedrijven. Axoft heeft jarenlange ervaring en biedt betrouwbare grote merken (KPN, Microsoft, VMware, Cisco) persoonlijke en flexibele service. Axoft heeft vestigingen in Rotterdam, Schiedam en Ridderkerk. De klantgerichte service wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week op een professionele wijze verleend.

CM.com N.V.

Mobiele oplossingen

CM.com is een full-servicecommunicatieprovider wat het leven gemakkelijker, veiliger en mooier wilt maken door mensen via een efficiëntere en klantvriendelijkere manier met elkaar in contact te brengen. Waar CM.com dat in 1999 begonnen is als een sms-dienstverlener, bieden ze deze verbinding nu via interactieve voice oplossingen, messaging kanalen, een customer data platform en Europa’s meest innovatieve betaalmethode.

Start bedrijf 2020
Start participatie 2022
Aantal medewerkers ca –
https://dutchstarcompanies.com/

Gefuseerd met Cabka in 2022

Start bedrijf 1994
Start participatie 
1994
Aantal medewerkers
 ca 55
www.axoft.nl

Start bedrijf 1999
Start participatie
2019
Aantal medewerkers ca 250
www.cm.com

Gefuseerd met Dutch Star I

Bitfactory B.V.

Next step digital_

Bitfactory is de digital agency voor strategie, design en technologie. Vanuit hun ‘factory’ in Rotterdam ontwikkelen ca 50 Bits, samen met ambitieuze klanten digitale producten die hun business laat groeien. Denk hierbij aan high-end websites & portal, digital commerce en software & apps. Zo zorgen ze voor digitale innovatie binnen de branches: business & industrie, food & brands, agri- & horticulture, startups & scale-ups, (semi) overheid en goede doelen. Bitfactory  bedient mooie klanten zoals Tony’s Chocolonely, Dr. Oetker, TNO, Bayer, NPO en Samskip.

Youfone zakelijk

Zakelijke telecommarkt

Rotterdamse telecomprovider Youfone heeft een belang genomen in Datri, het bedrijf dat geavanceerde technologie eenvoudig en toegankelijk maakt voor bedrijven. Hiermee wil Youfone haar diensten in de zakelijk markt introduceren. Datri zal vanaf nu verder gaan onder de naam Youfone zakelijk en daarmee MKB klanten een geweldige telecommunicatie ervaring bieden tegen een redelijke prijs.

Please ask m

SaaS-oplossing

Please ask m is een startup gestart in 2020 welke als missie heeft ‘Serve Happiness’ waarbij ze haar klanten gelukkig maakt door middel van de inzet van Software as a Service in de hospitality branche. Het product van Please ask m heet ‘m’ en is een AI gedreven software waarmee u uw vergader- en hotelaanvragen binnen een half uur afhandelt.

Start bedrijf 2000
Start participatie 2017
Aantal medewerkers ca 50
www.bitfactory.nl

Verkocht december 2022

Start bedrijf 2020
Start adviseurschap
2020
Aantal medewerkers
ca 10
www.youfone.nl

Verkocht in 2022

Start bedrijf 2019
Start adviseurschap
2020
Aantal medewerkers
ca 15
www.pleaseask.com

Werkzaamheden zijn beëindigd in 2021

Clay Solutions B.V.

Cloud locking solutions

De Clay technologie zorgt ervoor dat je een deur met je telefoon kunt openen. Of je er nu daadwerkelijk voor staat, of aan de andere kant van de wereld bent, de Clay app geeft toegang. In goed Nederlands: Clay levert cloud locking solutions. Het is een zeer innovatief Internet of Things bedrijf. Ze leveren oplossingen voor zowel bedrijfsleven, hotelketens als de zorg en voor onder andere retail en co-working spaces. In de toekomst komen hier waarschijnlijk de smarthouses van consumenten bij. Wereldwijd is Clay in 90 landen actief samen met hun belangrijkste partner Salto en met Regus, Spaces en Prosegur.

Eneco eMobility

Laadoplossingen

Eneco eMobility is een laaddienstverlener in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Eneco eMobility geeft advies op maat en verzorgt de installatie van laadpalen, de hosting, het onderhoud en de service bij storingen en problemen. Ze vinden het belangrijk dat elektrisch rijden ook echt duurzaam is. Daarom laad je bij Eneco eMobility altijd op 100% duurzame stroom, afkomstig van Europese zonne- en windenergie.

Datri B.V.

Connecting Companies

Datri verbindt klantlocaties met klantlocaties, klantlocaties met datacenters en klantlocaties met de Cloud op basis van besloten datanetwerken. Vanuit een carrier neutraal oogpunt wordt er voor het verbinden van de locaties gebruik gemaakt van de beste, meest kosten efficiënte infrastructuur die er op een locatie mogelijk is. Tevens biedt Datri een scala aan mobiele dataoplossingen die de groeiende mobiele connectiviteitsbehoefte in vullen.

Start bedrijf 2007
Start participatie 2007

Aantal medewerkers
ca 60
www.SaltoKS.com

Verkocht in 2019

Start bedrijf 2018
Start adviseurschap
2019
Aantal medewerkers
ca 150
www.eneco-emobility.com

Werkzaamheden zijn beëindigd in 2021

Start bedrijf 2017
Start participatie 2017
Aantal medewerkers ca 15
https://www.datri.nl/

Verkocht in 2022

Dutch Star Companies N.V. 

Investeringsverhikel

Dutch Star Companies ONE, is een investeringsverhikel waar vermogende ondernemers samenkomen om hun kennis, kunde en kapitaal te bundelen. Het bedrijf is op 21 februari 2020 gefuseerd met CM.com wat na 21 jaar gezorgd heeft voor een beursgang. Het bedrijf heeft miljoenen euro’s in CM.com gestoken, in ruil voor ongeveer een derde van de aandelen.

Qweb

Born to host

Qweb Internet Services B.V. is een zakelijke en commerciële hosting provider actief in de Benelux. Qweb biedt sinds het jaar 2000 professionele hosting en is gespecialiseerd in professionele oplossingen zoals Magento webshops, WordPress en Drupal. Qweb maakt gebruik van meerdere datacenters, heeft een goed bereikbare helpdesk en levert indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week dienstverlening.

Vastgoed

Invint vastgoed portefeuille

Invint heeft in de jaren een vastgoed portefeuille opgebouwd en voert vastgoed werkzaamheden, zoals aankoop, projectontwikkeling en interieur-designprojecten uit.

Start bedrijf 2018
Start participatie 2018
Aantal medewerkers ca 12
https://dutchstarcompanies.com/

Gefuseerd met CM.com in 2020

Start bedrijf 1998
Start participatie 2002

Aantal medewerkers
ca 10
www.Qweb.com

Verkocht in 2016

Start portefeuille 1993

Aantal medewerkers N.V.T.
Vastgoedportefeuille

 

Snel Internet

Online hosting

Snel Internet Services B.V. (Snel IS) biedt betrouwbare webhosting. Snel IS werkt momenteel met het label Snelserver.com en zal dit in de toekomst uitbreiden met onder andere SnelVPS.com. Snelserver is 100% geautomatiseerd, waardoor de klant binnen enkele minuten gebruik kan maken van VPS of een server. Snelserver werkt met een professioneel team en biedt Live Sale en Support hulp met een superieure kwaliteit.

Smmart B.V.

Grafisch design bureau

Smmart is een grafisch design bureau gericht op de zakelijke markt. Van huisistyle tot aan website worden door Smmart gerealiseerd. Na de verkoop van de aandelen in Smmart is Smmart omgedoopt tot het bureau van AdrianKuipers.com met als grote inspiratiebron Africa.

Abonneman

E-Commerce

Abonneman was 1 van de eerste webshops van Nederland met de verkoop van ondergoed en sokken. Door de unieke samenwerking tussen een media bureau, een webdeveloper en een modebedrijf dachten wij de wereld te gaan veroveren. Helaas zijn we nooit verder gekomen dan een paar duizend sokken en onderbroeken. Timing is alles en hier waren we te vroeg.

Start bedrijf 2002
Start participatie 2002

Aantal medewerkers
ca 10
www.Snel.com

Verkocht in 2014

Start bedrijf 2000
Start participatie 
2006
Aantal medewerkers ca 10
www.smmart.nl

Verkocht in 2010

Start bedrijf 1996
Start participatie 1996
Aantal medewerkers ca 4
www.abonneman.nl

Gestopt in 1999