INVINT met topondernemers in Tel Aviv

jun 19, 2018

Afgelopen maand was INVINT samen met een delegatie topondernemers uit Europa aanwezig op een event in Tel Aviv. Onderwerp van het event was vooral het uitwisselen van kennis over ondernemen en leren van de startup cultuur en ondernemersgeest zoals die in Tel Aviv aanwezig is.

De stad trekt veel hightechbedrijven en profileert zich hiermee in de wereld. In 2012 werd de stad na Silicon Valley verkozen tot beste start-up plaats voor een nieuw ICT-bedrijf.

INVINT staat voor ondernemen en doen. Loop niet altijd op de gebaande paden maar zoek de oplossingen of de uitdaging daarbuiten. Onderscheid jezelf, werk hard en maak plezier. Dit zijn precies de zaken waarmee de ondernemers in Tel Aviv zich onderscheiden. Een geweldige ondernemers vibe en een startup cultuur waar wij in Nederland veel van kunnen leren.


Enkele van de ervaringen van deze reis:

  • Lessons learned van de baas van de geheime dienst, van een van de grootste investeerders in startups en van de cultuur van Tel Aviv.
  • Peer-to-peer lessen; door veel te praten met mede-ondernemers uit Europa en Nederland. Enorm leerzaam,
  • Samen naar de laatste restaurants en uitgaansgelegenheden om plezier te hebben en tot in de late uurtjes te praten over ondernemen.

 

Entrepreneurs’ Organization

INVINT is al jaren onderdeel van de exclusieve wereldwijde ondernemers organisatie Entrepreneurs’ Organization, met wereldwijd meer dan 15.000 leden. Zo zorgen we voor een geweldig netwerk, blijven we scherp en kunnen we onze participaties verder helpen te groeien. Als bedrijf en als mens.

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?