INVINT op ABN AMRO World Tennis Tournament 2018

feb 12, 2018

De basisgedachte van INVINT is om te ondernemen en te creëren. Bedrijven helpen te groeien en impact te maken (voor de ondernemers, onszelf en de maatschappij) en te zorgen dat ondernemerschap en ondernemend denken een grotere rol gaat spelen in onze samenleving.

Bij INVINT willen we passie, daadkracht en plezier gebruiken als uitgangspunten voor hoe we werken en succes bereiken. Passie is een belangrijke term binnen INVINT, passie voor het ondernemen en passie voor onze relaties.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament bestaat dan ook uit passie van sporters, er is dus geen betere plek dan het ABN AMRO tennis toernooi om onze relaties en nieuwe relaties uit te nodigen om samen te komen.

“20 voudig grand slam winnaar Roger Federer”

Als je iets doet dan doe je het goed. Dat doen we bij INVINT ook. Net als Roger Federer, die al jaren aan de top staat. Gedurende zijn carrière heeft hij jaar in jaar uit record na record gebroken. Geen speler in de geschiedenis van het mannentennis heeft dan ook zoveel records in handen als de Zwitser. Dit is dan ook één van de redenen dat Federer door velen gezien wordt als de beste tennisser aller tijden.
Anders dan anderen
Lekker eigenzinnig en soms anders dan anderen. Onze eigen weg zoeken en je onderscheiden.
De paarse koe in de wei. Dat is INVINT.
Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?