INVINT op investeerdersavond bij Rockstart

mei 23, 2016

Rockstart is de Nederlandse accelerator voor startups. Door een uitgebreid trainingsprogramma te bieden voor startups in de eerste 150 dagen wil Rockstart bedrijven fine-tunen en hen helpen te groeien.

INVINT investeert niet in startups, maar is wel geïnteresseerd in de vervolgfase. De fase waarin bedrijven hun eerste klanten hebben, de eerste 5-10 medewerkers en een omzet van een paar ton tot 1,5 miljoen Euro. Vanuit deze basis wil INVINT deze bedrijven helpen om verder te groeien naar in eerste instantie de fase boven de 2 mio Euro omzet en vervolgens naar de volgende fase van meer dan 10 mio Euro omzet.

Met deze insteek was Xander Heijman aanwezig bij het investeerders diner van Rockstart voor de Energie startups op 19 mei 2016. Een mooie avond met dynamische en enthousiaste ondernemers die de wereld willen veroveren.

Deze succesvolle avond zal zeker vervolgd worden met veel contacten en gesprekken om te onderzoeken waar mogelijke kansen liggen voor INVINT. Door gebruik te maken van een standaard methode en techniek is het voor INVINT redelijk eenvoudig om in een korte tijd snel een oordeel te vormen over de mogelijke bedrijven waar het in wil investeren.

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?