Invint sponsort Nederlands kampioen freestyle skiën

nov 13, 2017

Gedreven en passievol, dat is wat mij, Isabelle Hanssen (23) het beste omschrijft. Begonnen met freestyle skiën in 2009 en reis nu de hele wereld af om deel te nemen aan Internationale wedstrijden op het onderdeel halfpipe. Skiën heeft mijn hele leven veranderd, het werd een passie.

In 2012 heb ik meegedaan aan mijn eerste Halfpipe wedstrijd. Ik was totaal onbekend met de discipline maar werd meteen helemaal verliefd. Halfpipe skiën heeft mij getransformeerd van een gewone skiër naar een topsporter. Mijn passie voor de sport zorgde ervoor dat ik heel hard ging werken voor de dingen die ik wilde bereiken. Voor deze discipline moet je in top conditie zijn, sterk, goed eten en heel erg gefocust.

“Mijn doel is om mijn full potential te bereiken, en de beste skiër te worden die ik kan worden. Met als uiteindelijk doel: De Olympische Spelen van 2022.”

Niet veel later werd bekend gemaakt dat Halfpipe skiën zijn debuut zou gaan maken op de 2014 Olympische spelen. Vanaf dat ik dat hoorde wist ik precies wat ik wilde, meedoen!

In Nederland is er op dit moment helaas nog geen Nederlands skiteam voor Freestyle, waardoor er geen subsidie of ondersteuning is voor sporters zoals ik.

Mijn doel is om mijn full potential te bereiken, en de beste skiër te worden die ik kan worden. Daarnaast wil ik het Freestyle Skiën promoten in Nederland, de community helpen groeien en mogelijkheden en ondersteuning creëren voor de Nederlandse Skiërs. Ik draai al enkele jaren mee met de sub wereld top op het Wereld Beker circuit. En nu wil ik de stap maken naar top 10, de echte wereld top. Met als uiteindelijk doel: De Olympische Spelen van 2022.

Resultaten
Ranking 19de in de International Ski Federation World Cup Leader board 2017. Daarnaast ben ik 7 keer Nederlands Kampioen op de Disciplines Halfpipe, Big air en Slopestyle. Een ander hoogtepunt was de deelname aan de Dew Tour, dit is een internationale wedstrijd waar je alleen aan mag deelnemen op uitnodiging.

Connectie
Mijn leven staat in het teken van mijn passie volgen, mijn droom nastreven en wat er ook gebeurd hiervoor te strijden. Dit is ook waar INVINT voor staat, hard werken en het volgen van je dromen. Je leeft maar een keer, en daarin moet je wel je passie volgen. INVINT wil zaken doen op het hoogste niveau, en ik wil sporten op het hoogste niveau. Om dit te bereiken moet je hard werken, gefocust werken, doorzetten, nieuwe wegen vinden of creëren en nooit opgeven. Als we er niet rechtsom kunnen dan maar linksom. INVINT begrijpt dit, en daarom denk ik dat het een super goede samenwerking is, zij kunnen mij ondersteunen om de grotere stappen te zetten in het bereiken van mijn droom.

Dit is ook waar INVINT voor staat, hard werken en het volgen van je dromen.

Isabelle Hanssen  – Nederlands kampioen en Freestyle skiër

Credits: Isabelle Hanssen

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven over wat invint bezighoudt?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief.

Wil je hier meer over weten?