Winst Isabelle Hanssen European Cup in Laax

apr 13, 2021

“Het ging best goed en het was ook echt een leuke wedstrijd om aan mee te doen”, Aldus professioneel Freestyle skiër Isabelle Hanssen na afloop van de European Cup in Laax. “Daarbij was het ook goed georganiseerd, was het mooi weer en was iedereen vrolijk en was het daardoor ook gezellig.” Zondag 28 maart won Isabelle de European Cup in Laax. Dit was een ruime week na haar goede optreden bij de World Cup in Aspen.

Ondanks weeromstandigheden, die ervoor zorgde dat Isabelle en onder andere de Zwitserse deelneemsters Genna Calonder en Amelie Bigler, een dag later starten dan gepland, was het een goede dag. In plaats van zaterdag werd de wedstrijd naar zondag verplaatst en al om 07.45 gingen de skiërs met de lift naar boven, om vervolgens om 08.00 uur te starten met trainen. Eenmaal boven is Isabelle begonnen met een rustige start van de training.

“Ik wist dat er ook niet heel veel druk op zat, omdat het niveau anders is dan bij de World Cup. En iedereen van de kwalificatie ging door naar de finale, dus ik heb daarin ook één best goede run gedaan, maar in de tweede run gewoon straight airs. In de finale was het daarna een stuk zachter in de pipe, waardoor het stukken beter was. Toen heb ik één goede run neergezet, waarmee ik ook de hoogste score pakte.”

Als topsporter weet Isabelle heel goed dat je veel moet oefenen, dit sluit naadloos aan bij ondernemen en waar we in geloven bij Invint. Je hebt doelen, werkt hier naartoe maar leert ook vooral van fouten en ervaringen (van anderen). Een van de kernwaarden is “doen”, in actie komen, kleine stappen zetten en hiervan leren. Invint is al jaren sponsor van Isabelle en we zijn dan ook erg trots op deze mooie prestatie die Isabelle neergezet heeft in Laax.

 

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?