More than Business

Bij Invint geloven we dat ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om zowel met als naast de ‘normale’ bedrijfsvoering impact te kunnen maken en hierbij een maatschappelijke rol kan spelen. Sterker nog, wij geloven dat zaken doen en een maatschappelijke rol elkaar kunnen versterken en bij elkaar horen. Wij geloven dat dit onderdeel is van de transitie richting een meer inclusievere maatschappij en zakenwereld en daarmee een (nog) mooiere wereld.

Invint kernwaarden

  • work hard
  • make fun
  • think big
  • do good
  • cut the crap

Invint Padel Rotterdam Open

Het internationale padel toernooi FIP RISE werd van 22 tot en met 28 augustus 2022 gehouden bij Lake7 in Zevenhuizen bij Rotterdam. Het evenement vond plaats onder de naam Invint Padel Rotterdam Open en er waren aparte wedstrijden voor mannen en vrouwen. FIP RISE is dé gelegenheid om de aanstormende wereldtop wat betreft padel te bewonderen en om kennis te maken met de sport.

Foto’s

Lees verder op https://www.padelrotterdamopen.com

Isabelle naar OS 2022 in Bejing

Isaballe Hanssen is een Nederlandse freestyleskiester, gespecialiseerd op het onderdeel halfpipe

Isabelle heeft een droom, meedoen of misschien beter, een medaille winnen, op de olympische spelen van Bejing in 2022. INVINT sponsort Isabelle sinds 2016. 

Lees verder op isabellehanssen.com

TeamNXT.org

Nxt ondersteunt bedrijven in de Metropoolregio. Door bedrijven en initiatieven te selecteren en deze te ondersteunen op het gebied van visie, toegang tot (semi) overheid, de community en ondernemersexpertise. het verbinden van mensen, mensen meenemen in de visie van Nxt en de visie uitdragen naar de community.  INVINT is al vanaf het ontstaan in 2020 betrokken bij Nxt. 

Lees verder op teamnxt.org

So Good To Wear 

Met hun no nonsense mentaliteit kregen ze het voor elkaar een aantal cashmere bokken en geiten vanuit Australië naar Nepal te exporteren, ze ter plekke te kruisen met een ras wat kan overleven op grote hoogte, resultaat: een nieuw ras met een topkwaliteit cashmere. INVINT is sinds 2021 betrokken bij So Good To Wear.

Lees verder op https://sogoodtowear.com/nl/

Africa Art Project

De in Polen woonachtige, Nederlandse kunstenaar Adrian Kuipers maakte al een groot aantal reizen naar Afrika en legde daarbij met foto, muziek, dans etc. bijzondere zaken vast.
INVINT helpt Adrian zijn droom te realiseren.

Lees verder op adriankuipers.com