Nederlands kampioen freestyle skiën Isabelle Hanssen is goed op weg!

sep 1, 2018

Dromen, ondernemen, investeren en doen. Dat is de visie van INVINT. Wij zijn een tijd geleden begonnen met het ondersteunen van Freestyle Skiester Isabelle Hanssen. Waarom? Omdat haar leven in het teken staat van onze visie. Voor haar sport en haar dromen moet ze ontzettend hard werken, ondernemen, investeren en het ‘gewoon’ doen. Haar droom? Deelnemen aan de Olympische Winterspelen van 2022 en de beste skiër worden die zij kan worden. Wij ondersteunen haar daarbij.

Je vraagt je misschien af, het is augustus waarom hebben we het over onze skiester? Voor Isabelle duurt de winter namelijk het gehele jaar door. Zo zit zij nu in Nieuw-Zeeland voor een training. Isabelle traint daar in de Halfpipe in het skigebied Cardrona. De hele zomer stil zitten, dat past niet bij haar.

De komende maanden ligt haar focus op training en progressie. De nodige progressie maken om een top 10 wereldniveau run te kunnen neerzetten wanneer de Olympische kwalificaties beginnen. Dit betekent vooral veel vallen en opstaan, letterlijk. En werken met een coach om de nodige stappen te kunnen zetten.

“Voor mij voelt het niet alsof ik dingen moet laten, ik doe waar ik het meest gelukkig van word, dat is toch het aller belangrijkste?”

Isabelle is ontzettend gedreven en ondanks alle tegenslagen zal zij hoe dan ook doorgaan. Stoppen is geen optie, skiën is haar leven, haar droom en haar passie. Hiervoor werkt ze ontzettend hard. Dit betekent uren in de sportschool en elke dag opstaan om 5:30 zodat ze om 7:30 in de halfpipe kan starten. Mensen vragen haar altijd of ze het erg vindt dat ze er veel dingen voor moet laten, waarop zij antwoordt; “Voor mij voelt het niet alsof ik dingen moet laten, ik doe waar ik het meest gelukkig van word, dat is toch het aller belangrijkste?”.

Wij blijven Isabelle volgen op haar reis naar de Winterspelen van 2022.

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?