Over invint

WIJ DOEN HET THE DUTCH WAY

INVINT is opgericht op 28 augustus 2011 door de Rotterdamse ondernemer en zakenman Xander Heijman. Nadat Xander vanaf zijn 16e jaar diverse bedrijven heeft gestart en opgezet, als CEO heeft geleid, de ondernemingen heeft laten groeien en sommige van deze verkocht, vond hij het tijd om zijn meer dan 30 jaar ervaring als basis te gebruiken voor een nieuw bedrijf: INVINT.

Bij INVINT gaat het over ondernemen en creëren. Bedrijven helpen te groeien en impact te maken (voor de ondernemers, onszelf en de maatschappij) en te zorgen dat ondernemerschap en ondernemend denken een grotere rol gaat spelen in onze samenleving. Bij INVINT willen we passie, daadkracht en plezier gebruiken als uitgangspunten voor hoe we werken en succes bereiken.

In het kort onze missie:

Impact maken door met passie en daadkracht te ondernemen

Dit vertaalt zich, op dit moment, in de volgende twee INVINT-bedrijven:

INVINT Capital waarbij we investeren in technologiebedrijven en deze ondernemingen met onze ervaring en tools helpen te groeien. Impact maken en met passie en plezier groei bij deze technologiebedrijven te realiseren.

INVINT Real Estate waarbij we investeren in vastgoed in Nederland en in het buitenland met als achterliggende gedachte wederom het creëren, maar ook om dit vastgoed in te kunnen zetten voor onze participaties en de ondernemers en medewerkers van deze participaties. Wat is er mooier dan werken en ondernemen in een fantastische creatieve werkomgeving en een brainstormsessie te houden op een geweldige buitenlandse locatie?

Vind je het tijd voor een gesprek?