Over invint

WIJ DOEN HET THE DUTCH WAY

INVINT is de investeringsmaatschappij van Xander Heijman, een Nederlandse ondernemer, welke een betrokkenheid en/of belang heeft en in het verleden heeft gehad in meer dan 20 verschillende ondernemingen in diverse, maar vooral technologie, sectoren. Xander Heijman begon zijn carrière als IBM Software Engineer in 1991. Op 21 september 1993 startte Xander zijn persoonlijke investeringen maatschappij van waaruit hij zijn eerste technologie bedrijf begon. Xander heeft leiding gegeven aan diverse bedrijven en deze laten groeien waarbij hij soms gebruik maakte van zogenaamde Buy & Build strategie.

Xander en zijn team helpen bedrijven niet alleen op het gebied van strategie en financiën maar helpen tevens mee om de bedrijfsdoelstellingen te halen door een actieve, maar nooit operationele, rol te vervullen.

Enkele succesvolle investeringen zijn KCI Datasystems, Axoft IT & Telecom, Clay Solutions, Qweb en Bitfactory.

In het kort onze missie:

Impact maken door met passie en daadkracht te ondernemen

Dit vertaalt zich, op dit moment, in de volgende twee INVINT takken:

INVINT Capital waarbij we investeren in technologiebedrijven en deze ondernemingen met onze ervaring en tools helpen te groeien. Impact maken en met passie en plezier groei bij deze technologiebedrijven te realiseren.

INVINT Real Estate waarbij we investeren in vastgoed in Nederland en in het buitenland met als achterliggende gedachte wederom het creëren, maar ook om dit vastgoed in te kunnen zetten voor onze participaties en de ondernemers en medewerkers van deze participaties. Wat is er mooier dan werken en ondernemen in een fantastische creatieve werkomgeving en een brainstormsessie te houden op een geweldige buitenlandse locatie?

Vind je het tijd voor een gesprek?