Invint investeert in Europees marktleider recyclen van plastic: Cabka

 

Cabka is gespecialiseerd in het maken van pallets en containers die gemaakt zijn van gerecycled plastic, maar de missie gaat verder dan alleen dat. Cabca geloofd dat transformatie belangrijk is en wil dat haar duurzame producten zorgen voor een betere toekomst

 

Invint was onderdeel van Dutch Star Companies II en was klein maar trots aandeelhouder van dit SPAC investeringsverhikel samen met andere ondernemers. Cabka is het gevolg van Dutch Star Companies II. Sinds 1 maart is Cabka genoteerd aan Amsterdam Euronext om zijn voortdurende transformatie te versterken. Cabka maakt eenvoudige en transformatieve verpakkingsoplossingen door gebruik van gerecycled plastic, slimme ontwerpen en hun creatieve techniek.

 

Zie https://www.cabka.com/nl-nl

 

Invint is een Dutch Private Investment Company die mensen en bedrijven met de juiste mentaliteit helpt om hun ambities te verwezenlijken. Invint onderscheidt zich als investeringsmaatschappij door niet alleen te focussen op geld maar altijd een balans te zoeken naar rendement op de volgende 3 pijlers:

 

  • Geld en de juiste zakelijke investering
  • Maatschappelijke impact en betrokkenheid
  • Het gedachtengoed met de manier waarop we denken, werken en leven

 

Zie www.invint.nl

 

Invint B.V.

10 maart 2022