Overname SB Telecom door Axoft.

Een van onze ventures Axoft IT & Telecom heeft 30 december bekend gemaakt dat het SB Telecom heeft overgenomen. SB Telecom is een ervaren aanbieder van zakelijke communicatie-oplossingen en alle klanten, producten en diensten van SB Telecom zullen onderdeel worden van Axoft.

De overname van SB Telecom markeert een belangrijke stap voor Axoft om haar aanbod van zakelijke communicatie-oplossingen te versterken. Het management van Axoft verwacht dat de overname zal bijdragen aan de groei en het succes van het bedrijf in de toekomst. De medewerkers van SB Telecom zullen deel uitmaken van het team van Axoft en blijven verantwoordelijk voor het aanbieden van hoogwaardige communicatie-oplossingen aan hun klanten.

Met de overname van SB Telecom verwelkomt Axoft ook al haar klanten in haar portefeuille en zal hen voorzien van de beste diensten en oplossingen.

Invint is een Dutch Private Investment Company die mensen en bedrijven met de juiste mentaliteit helpt om hun ambities te verwezenlijken. Invint onderscheidt zich als investeringsmaatschappij door niet alleen te focussen op geld maar altijd een balans te zoeken naar rendement op de volgende 3 pijlers:

  • geld en de juiste zakelijke investering
  • maatschappelijke impact en betrokkenheid
  • het gedachtengoed met de manier waarop we denken, werken en leven

Zie www.invint.nl en www.axoft.nl

Invint B.V.

30 december 2022