Telecomprovider Youfone neemt een belang in telecomdienstverlener Datri

 

Bij Youfone bedenken en ontwikkelen ze innovatieve producten en slimme diensten. Zo kunnen ze scherp geprijsde abonnementen aanbieden voor Alles-In-1 en Sim Only. Datri is een onafhankelijke telecomdienstverlener gericht op de zakelijke markt, opgericht in 2016.

 

De samenwerking met Youfone ziet Datri als een perfect voorbeeld van een hoogwaardige, innovatieve samenwerking die waarde toevoegt voor hun businesspartners en de zakelijke eindklanten. Door de samenwerking met Youfone krijgt Datri toegang tot hun volwaardige IT-platform waarmee het mogelijk wordt om te automatiseren. Net als de afgelopen jaren zal Invint als investeerder ook de komende jaren Datri met trots ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling.

 

Zie www.youfone.nl

 

Invint is een Dutch Private Investment Company die mensen en bedrijven met de juiste mentaliteit helpt om hun ambities te verwezenlijken. Invint onderscheidt zich als investeringsmaatschappij door niet alleen te focussen op geld maar altijd een balans te zoeken naar rendement op de volgende 3 pijlers:

 

  • Geld en de juiste zakelijke investering
  • Maatschappelijke impact en betrokkenheid
  • Het gedachtengoed met de manier waarop we denken, werken en leven

 

Zie www.invint.nl

 

 

Invint B.V.

27 juli 2020