Hospitality & AI komen samen in Please ask m

jun 2, 2020

Eind 2019 is Invint de samenwerking aangegaan met Please ask m. Please ask m heeft een product ontwikkeld genaamd ‘m’ wat in 2019 ontwikkeld is als prototype door Postillion Hotels. m is op dit moment volledig in werking bij 7 hotels en wordt continu verbeterd, getest en doorontwikkeld.

Postillion heeft de missie om gastvrijheid naar een hoger level te tillen, de uitdaging hierbij is om de reserveringen van complexe aanvragen snel en eenvoudig af te handelen. Om dit proces te automatiseren is Postillion gestart met het ontwikkelen van een ingewikkeld AI automatiseringsproject. Na een jaar van ontwikkelen bleek het een complex project. Om het project naar een volgende fase te brengen, kunnen wij met trots vertellen dat Postillion en Invint de stap hebben gemaakt om de handen in een te slaan.

Invint zal Please ask m gaan helpen om van het prototype een professionele SaaS (Software as a Service) oplossing te maken dat klaar is voor de markt. In 2020 zal het product steeds verder ontwikkelt worden. AI zal ingezet worden om e-mails te herkennen en om zelf beslissingen te nemen zodat de verwerking van hotel- en vergaderaanvragen steeds sneller en eenvoudiger zal verlopen. Dit moet ervoor zorgen dat de klant straks binnen 30 minuten een offerte kan ontvangen en dat bevestigen en reserveringen automatisch doorgeboekt worden.

Eind 2020 zal Please ask m buiten de huidige stappen die al gemaakt zijn op marketing gebied, de look en feel verbeteren en de start-up een gezicht geven met een eigen CEO en CTO. Daarnaast zullen we naast Postilion Hotels nieuwe klanten verwelkomen met 1 of meerdere locaties, waar Invint met trots betrokken bij zal zijn.

 

Start bedrijf 2019
Start participatie gepland eind 2020
Aantal medewerkers ca 15


 

Website Please ask m
LinkedIn pagina Please ask m

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?