Succesvol worden = vallen, opstaan en doorgaan

jun 28, 2019

Ondernemen en topsport: eerst veel oefenen, vallen en weer opstaan, voordat je succes hebt.

Succesvol zijn word je niet zo maar. Oké je hebt je doelen gedefinieerd en heel helder voor ogen plus je werkt hard. Maar dan ben je er nog niet. Dat weet ook Isabelle Hanssen, professional Freestyle skiër.

Als topsporter weet ze als geen ander dat je heel veel moet oefenen. Dat betekent oneindig veel keer dezelfde run op de half pipe uitvoeren, heel veel vallen en weer opstaan, voordat je die 360graden trick eindelijk 100% goed uitvoert. Maar wat een kick geeft dat als het dan goed gaat, je kunt het! En je gaat door, iedere keer verleg je je grenzen en ga je een stap verder om het nog beter en mooier te doen. Zo is dat met ondernemen ook, je hebt je doelen helder en je werkt hard, maar je maakt ook fouten. Dat is helemaal niet erg, want fouten maken is heel leerzaam, je leert wat je de volgende keer juist niet of misschien juist wel moet doen en gaat door, stap voor stap, net zo lang tot je succesvol bent.

Dromen, ondernemen, investeren en doen. Dat is de visie van INVINT. Wij helpen Isabelle Hanssen succesvol te zijn zodat ze kan deelnemen aan de Olympische Winterspelen van 2022 en de beste Freestyle skiër wordt die zij kan worden.

Vallen…

Opstaan

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?