Invint Real Estate

Vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling

Invint heeft een vastgoedtak waarin we projecten ontwikkelen, aankopen doen en deze vervolgens verhuren. Altijd voor de lange termijn en altijd als doel om een stabiel rendement te maken zonder grote risico’s te lopen. Vastgoed heeft zich bewezen als stabiele factor in rendementsontwikkeling op lange termijn en vormt hiermee een laag risico profiel binnen de hele Invint portfolio van bedrijven, vastgoed en initiatieven.

Aankoop

Invint koop regelmatig diverse vormen van vastgoed. Van zakelijke panden, winkels, appartementen en een aantal villa’s. Er wordt bewust gekozen voor een zeer breed assortiment zonder focus op 1 soort aankoop om risico te spreiden en daarmee een constant rendement met laag risico te creëren.

Ontwikkeling

Projectontwikkeling van kleinere objecten zonder grote risico’s is een activiteit waarbij in oude staat zijnde panden opnieuw her-ontwikkeld worden. Van sloop, nieuwbouw en inrichten en daar waar nodig de bijbehorende vergunningstraject tot een eindresultaat wat wij dan voor de langer termijn willen verhuren.

Interieur

Interieurontwerp en inrichting vormt een steeds groter onderdeel van de activiteiten. Omdat het doel altijd lange termijn verhuur en rendement is en huurders steeds meer eisen van een interieur worden al onze objecten grondig onder de loep genomen en daar waar nodig verder vernieuwd met het interieur van nu.

Bekijk hier onze interieurontwerpen.

 

Verhuur

Langzaam en als een sterke diesel een steeds groter wordende verhuur portefeuille opbouwen waarmee we een stabiele inkomsten bron met een laag risico hebben voor Invint. Dat is het doel van de vastgoedactiviteiten van Invint. Lange termijn denken en handelen met een stabiel rendement en een stabiele vermogensgroei en ontwikkeling. Tevreden huurders creëren die lang bij ons blijven.

Bedrijfspanden

In de regio Rotterdam heeft Invint een aantal zakelijke panden welke verhuurd worden aan zakelijke klanten.

Winkelpanden

Op een aantal locaties in Rotterdam heeft Invint winkelpanden welke verhuurd worden aan bijvoorbeeld een koffiezaak.

Appartementen

In de portefeuille van Invint bevinden zich appartementen welke voornamelijk verhuurd worden aan expats van grote internationale bedrijven.

 

Villa’s

Invint heeft een aantal buitenlandse villa’s welke vaak verhuurd worden voor korte termijn. Deze aankopen hebben een lagere prioriteit binnen de portefeuille van Invint.