Nieuwe CEO voor Axoft

sep 4, 2019

Wederom zet onze participatie Axoft IT & Telecom een mooie volgende stap.

In 1994 heeft Xander Heijman als toenmalig eigenaar het innovatieve IT-bedrijf Axoft opgericht. In 2010 werd een volgende belangrijke stap gezet. In dat jaar werd Axoft Telecom namelijk opgericht, met Jan Pieter de Ruiter als Algemeen Directeur.

Eind 2017 zijn de twee aparte vestigingen verhuisd naar één groot pand aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel. Vanaf begin 2019 worden alle klanten bediend vanuit de nieuwe entiteit Axoft IT & Telecom B.V.

Na 10 jaar Algemeen Directeur te zijn geweest van Axoft It & Telecom draagt Jan Pieter de Ruiter het stokje over. Per 1 september 2019 is Paul Velders aangesteld als Algemeen Directeur binnen Axoft IT & Telecom. Paul is zijn carrière gestart als IT-consultant en projectmanager bij een IT-bedrijf. Hij is vervolgens geruime tijd bij KPN verantwoordelijk geweest voor alle vaste diensten van KPN in de zakelijke markt én voor de combinatiedienst KPN EEN. De laatste vier jaar was hij Algemeen Directeur bij ICT-serviceprovider RoutIT, een deelneming van KPN.

Wij wensen Paul veel succes!


 

Website Axoft

LinkedIn pagina Axoft

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?