Zakelijk Nederland verbonden voor een eerlijke prijs door Youfone Zakelijk

apr 13, 2021

Youfone is in januari 2021 gestart met het aanbieden van een uitgebreide keuze aan sim only abonnementen voor de zakelijke telecommarkt. Ze bieden de zakelijke markt bestaande diensten, maar aangevuld met unieke zakelijke kenmerken. Een belangrijke schakel in de propositie van Youfone Zakelijk is het samenwerken met lokale business partners, de focus ligt hierbij op eenvoud, gemak en flexibiliteit.

De stap die Youfone heeft gemaakt komt voort uit een marktonderzoek gedaan in 2020 waaruit blijkt dat de behoefte van business partners in de telecommarkt vooral diversiteit en uitbreiding van keuzemogelijkheden is. Doordat er veel veranderingen plaatsvinden in de telecommarkt is er vraag naar een flexibele propositie en scherpe prijs. Dit sluit perfect aan bij Youfone Zakelijk. Er wordt samengewerkt met een landelijk dekkend netwerk van business partners. “Samen met hen verbinden wij zakelijk Nederland voor een eerlijke prijs. Het zakenleven is al duur en ingewikkeld genoeg.” 

De kernwaarden van Youfone Zakelijk zijn: Partnership, Persoonlijk en Eenvoud. Youfone Zakelijk streeft naar gelijkwaardige relaties waarin win-win wordt gedacht, voor het beste eindresultaat. Samenwerkingen zijn persoonlijk en met respect op een constructieve manier, met het uitgangspunt dat alle partijen er beter van worden, samen. “Complexe zaken eenvoudig maken, dat is war het kundige team van Youfone Zakelijk dagelijks mee bezig is”. Invint is trots, om onderdeel te zijn van en mee te denken over, de groei van deze mooie nieuwe tak van Youfone.

Youfone zakelijk is onderdeel van Youfone Holding B.V.

Vind je dit een interessant artikel en wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor de nieuwbrief. Of neem contact met ons op.

Wil je hier meer over weten?